KONINGINNENPAGE 21

8607 HS SNEEK

Tel:+31(0)644173259

‘T BREKKENHUS—SNEEK

BED AND BREAKFAST

ZEILEN OP DE FRIESE MEREN

OVERNACHTINGEN EN VAREN

Uw verblijf in ons huis kan worden gecombineerd met een vaartocht op de Friese meren.

 

Fryslân is uitgeroepen tot “Mooiste provincie van Nederland”.

 

Natuurlijk. Elke provincie heeft zijn mooie kanten. Maar Friesland heeft de meeste. Dat vindt -de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap-. Zij hebben alle provincies beoordeeld naar natuurwaarde, bos, de verhouding tussen land en water en oorspronkelijkheid van agrarisch landschap. Friesland heeft dynamiek van de vooruitgang weten te combineren met het behoud van het karakteristieke landschap.

Daarom komt Friesland nu als mooiste provincie uit de bus. Voor de Friezen is dit geen verrassing. Zij wisten al dat je nergens mooier kunt wonen, werken studeren en recreëren.

 

 

Laat Friesland uw hart stelen.

Kent U Friesland nog niet zo goed?

Kom dan zelf zien waarom de jury Friesland het mooist vindt.

 

 

Wilt u langer blijven en de gezellige sfeer in Friesland proeven?

Via www.beleeffriesland.nl kunt u kennis nemen van alle evenementen in Friesland.

 

 

 

Sneek zeer gastvrij.

BNN beloont de stad met Goud

Gepubliceerd op 23-06-2010

 

SNEEK: Hayo Apotheker van de gemeente Sneek heeft de gouden plaquette in ontvangst genomen van het BNN-programma Nu we er toch zijn. De omroep was 22 en 23 juni in Sneek om de gastvrijheid van de Sneekers te testen. En die bleek prima in orde te zijn.

Overal werden BNN-presentator Floortje Dessing en haar team met open armen, eten en drinken ontvangen. Oud Burgemeester Apotheker, die de mensen van BNN in zijn vorige gemeente Steenwijkerland ook al eens heeft mogen ontvangen, is zeer trots op het goud voor Sneek.

Hij had ook niet anders verwacht.

Voor watersportstad Sneek is toerisme en gastvrijheid ontzettend belangrijk en iedereen is van harte welkom.

ONTDEK DE AMSTERDAM LAKE DISTRICT

 

Fryslân, beter bekend bij de toeristen als de Amsterdam Lake District! De Oudvaart ligt vlakbij het Friese Sneekermeer, het watersportparadijs voor jong én oud. Niet alleen op het grote open meer, maar ook rondom zijn vele mogelijkheden om heerlijk te varen.