KONINGINNENPAGE 21

8607 HS SNEEK

Tel: +31(0)515-432438 /

+31(0)644173259 /

+31(0)644185023

‘T BREKKENHUS—SNEEK

BED AND BREAKFAST

ZEILEN OP DE FRIESE MEREN

OVERNACHTINGEN EN VAREN

Uw verblijf in ons huis kan worden gecombineerd met een vaartocht op de Friese meren.

 

Fryslân is uitgeroepen tot “Mooiste provincie van Nederland”.

 

Natuurlijk. Elke provincie heeft zijn mooie kanten. Maar Friesland heeft de meeste. Dat vindt “de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap”. Zij hebben alle provincies beoordeeld naar natuurwaarde, bos, de verhouding tussen land en water en oorspronkelijkheid van agrarisch landschap. Friesland heeft dynamiek van de vooruitgang weten te combineren met het behoud van het karakteristieke landschap.

Daarom komt Friesland nu als mooiste provincie uit de bus. Voor de Friezen is dit geen verrassing. Zij wisten al dat je nergens mooier kunt wonen, werken studeren en recreëren.

 

 

Laat Friesland uw hart stelen.

Kent U Friesland nog niet zo goed?

Kom dan zelf zien waarom de jury Friesland het mooist vindt.

 

 

Wilt u langer blijven en de gezellige sfeer in Friesland proeven?

Via  www.beleeffriesland.nl  kunt u kennis nemen van alle evenementen in Friesland.

 

 

 

Sneek is zeer gastvrij.

BNN beloonde de stad met Goud

 

Publicatie op 23-06-2010:

 

SNEEK: Hayo Apotheker van de gemeente Sneek heeft de gouden plaquette in ontvangst genomen van het BNN-programma “Nu we er toch zijn”. De omroep was 22 en 23 juni 2010 in Sneek om de gastvrijheid van de Snekers te testen. En die bleek prima in orde te zijn.

Overal werden BNN-presentator Floortje Dessing en haar team met open armen, eten en drinken ontvangen. Burgemeester Apotheker, die de mensen van BNN in zijn vorige gemeente Steenwijkerland ook al eens heeft mogen ontvangen, is ‘apetrots’ op het goud voor Sneek.

Hij had ook niet anders verwacht. “Voor watersportstad Sneek is toerisme en gastvrijheid ontzettend belangrijk en iedereen is van harte welkom.”

Tekstvak: RESERVATION